Nyt fra klubben

 
Så er efterårsprogrammet 2021 klar. Vi i bestyrelsen håber på, at det kan afvikles. Det meste af forårsprgrammet blev desværre aflyst pga. Covid-19.

Efterårsprogrammet skulle gerne blive afviklet, som det ville blive under normale forhold. Alt hvad der programsat vil blive afholdt, hvis coronaen og 3F tillader det. Følg med her på siden, den bliver opdateret så snart der ændringer eller opdateringer i
forhold til det trykte program.

Efterårets program starter som sædvanligt med kaffe den første tirsdag i måneden, ellers går det slag i slag, indtil vi når dagen for den udskudte jubilæumsfest. Festen afholdes på Restaurant Skovbakken, det skulle gerne blive en fest, som man med glæde ser tilbage på, da klubben blev 40 år den 17. juni 2020.

Der har været afholdt vandreture nogle få gange i foråret. Vejret har været nogenlunde, men deltagerne har været få - også her historien om Tordenskjolds soldater.
Kom ud og vær med og få lidt motion, snak og samvær, I er alle savnet.

Med vaccinationen bliver det forhåbentlig et næsten normalt efterår, hvor vi kan samles som før Covid-19. Da der skulle betales kontingent og der ikke var nogen nævneværdig aktivitet i foråret, skulle efterårsprogrammet gerne gennemføres, så kontingentet ikke er helt spildt.

Alle som var medlem af Senior Klubben i 2020, vil få det trykte efterårsprogram 2021 tilsendt.

Husk at betale kontingent for 2021, man kan selvfølgelig ikke deltage i de forskellige arrangementer, hvis man ikke har betalt kontingent.

I skivende stund kan man desværre ikke reservere lokaler i 3F huset, så vi håber det med tiden ændrer sig.

 

Tilbage til startsiden