Forår 2022.

   


 
Du har nu mulighed for at se hvad Senior Klubben har at byde på i foråret 2022.
Når programmet er gennemlæst, har du forhåbentlig fået inspiration til at tilmelde dig de ting, som du syntes bedst om.

Bestyrelsen håber, at de fleste af vore medlemmer efterhånden har fået en e-mail adresse. Skulle der i fremtiden blive lavet sær arrangementer, som ligger uden for dem i det trykte program, er mail den hurtigste vej til formidling af den slags.

Da vi heldigvis er nogenlunde på rette spor igen efter Covid-19, er alle aktiviteter i klubben genoptaget.
I efteråret kom der atter gang i vandreture, bowling og tirsdagskaffe. En forsinket generalforsamling blev også afholdt, der for uden arrangementer såsom fællesspisning, familiebanko - med overvældende tilslutning - , indkøbstur til Tyskland og julefrokost.
Fælles for næsten alle arrangementer er desværre faldende deltagerdeltagelse, bestyrelsen håber på bedre tilslutning i 2022.

Det er blevet tid for kontingent indbetaling til Senior Klubben for år 2022. Alle bedes betale senest med udgangen af februar måned.
Betaling kan foretages enten ved at udfylde den tilsendte talon og møde op på kontoret, eller via bankoverførsel.
Klubbens kontonummer oplyses på tlf. 20 45 04 03 eller 61 79 51 84.

Der afholdes seniorlandskonference på Metal Skolen i Jørlunde hvert år i januar måned. I 2022 afholdes konferencen den 13. og 14. januar.
Landets seniorformænd mødes og udveksler erfaring. Jeg (Bjarne Sørensen) deltager som repræsentant for Metal Senior Randers.

Vel mødt til Senior Klubbens arrangemneter i 2022.

Bjarne Sørensen, formand.

 

Tilbage til startsiden